Σπιτια sandwich panel
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

PROGRESS WOOD

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2005 και αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση. Η μακροχρόνια εμπειρία μας στον τομέα των ξύλινων κατασκευών βελτιστοποίησε την τεχνογνωσία μας και μας επέτρεψε τη δημιουργία ξύλινων οικημάτων άριστης ποιότητας.

Η ιστορία της κατασκευής των ξύλινων οικημάτων μετρά πολλούς αιώνες. Σκανδιναβικές φυλές, αρχαίοι Σλάβοι και Αμερικανοί πρωτοπόροι, είναι λίγοι από τους πολλούς που έκτιζαν και συνεχίζουν να κτίζουν μέχρι και σήμερα σπίτια από ξύλο. Ένα από τα παγκοσμίως γνωστά μνημεία της ξύλινης αρχιτεκτονικής που βρίσκεται υπό την προστασία της UNESCO, εντοπίζεται στο νησί Kizhi της Ρωσίας. Πρόκειται για δύο ξύλινες εκκλησίες και έναν οκταγωνικό πύργο. Το κύριο εμβληματικό κτίριο της Kizhi είναι η εκκλησία Μεταμόρφωσης που κατασκευάστηκε το 1714. Το Kizhi Pogost είναι ένα από τα πολλά ξύλινα ιστορικά μνημεία του πλανήτη που χρονολογούνται από τον XVI αιώνα και διατηρούνται μέχρι και σημερα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Όλοι γνωρίζουμε ότι η σύγχρονη τεχνολογία εισήλθε δυναμικά σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Αντίστοιχη τεχνολογική εξέλιξη παρουσίασε και ο τομέας των ξύλινων κατασκευών. Έτσι οι πελεκητοί με τσεκούρι κορμοί παραχώρησαν την θέση τους σε κορμούς που τορναριστήκαν σε μηχανές υψηλής ακρίβειας και οι κατοικίες sandwich επενδυμένες με απλές σανίδες αντικαταστάθηκαν από σπίτια τελευταίας τεχνολογίας, στα οποία χρησιμοποιούνται πλέον σύγχρονα κελύφη με νέα υλικά, όπως ο έτοιμος σοβάς.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Ο σκοπός της εταιρείας μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε κάθε πολίτη και επαγγελματία να αποκτήσει ένα ιδανικό, οικολογικό σπίτι ή μια επαγγελματική στέγη (όπως ξενοδοχειακές μονάδες, καφετέριες κ.λ.π.) γρήγορα και με χαμηλό κόστος.

ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΑΣ

ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ

4χλμ Λαγκαδά - Θεσσαλονίκη (γραφείο ενημέρωσης κοινού)

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+30 6932 320666 Telegram Viber WhatsApp

+30 23940 22244

EMAIL

info@p-wood.com

SOCIAL

FaceBook WhatsApp

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑΣ